[Home]
[Doelstelling]
[Voorgeschiedenis]
[Projecten]
[Tentoonstelling]
[Nieuwsbrief]
[Foto's]
[Vrijwilligerswerk]
[Steun TAP]


Postbank 66.22.895

Reguliersgracht 25
1017 LJ Amsterdam
T 020 620 5207
F 020 622 7143

E
info@tibetan-aid.nl


TAP Verenigde Staten

Wbwww.tibetanaidproject.org
EbTAP@TibetanAidProject.org 

 

Tentoonstelling

Fototentoonstelling Tibetan Aid Project
Om meer bekendheid te geven aan het werk van Tibetan Aid Project hebben wij een fototentoonstelling samengesteld. Het onderwerp van deze tentoonstelling is een uniek boekenproject dat zich richt op het behoud van de Tibetaanse cultuur.
 

Bezoekers van de tentoonstelling krijgen een indruk van het werk van de Tibetaanse lama Tarthang Tulku die samen met een kleine groep vrijwilligers een uniek boekenproject heeft opgezet om het Tibetaans boeddhistisch erfgoed voor toekomstige generaties veilig te stellen. Ieder jaar worden onder zijn leiding duizenden Tibetaans boeddhistische teksten gedrukt die gratis worden uitgedeeld onder de Tibetaanse vluchtelingen in India, Nepal en Bhutan.

 

 


De tentoongestelde foto's geven een kleurrijk beeld van de uitreiking van deze boeken tijdens een traditionele Tibetaanse vredesceremonie. Deze ceremonie wordt jaarlijks door de Tibetanen in ballingschap georganiseerd in Bodh Gaya, India, de plaats waar de Boeddha de verlichting bereikte, en wordt door de Tibetaanse vluchtelingen massaal bezocht.